• 0
tfc0y0te

Service Errorhttps://www.getoutfox.com/forum/index.php?/topic/45-service-error/

Question

I just installed the application but when I try to login, a Service Error message pops up. See the attached screen shot. I haven't even been able to use it yet. Is there an issue with your servers or is it in the download?

Outfox.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

21 answers to this question

  • 0

Hi @tfc0y0te!

That error typically means the Outfox service failed to start and the user interface wasn't able to contact it. It is not common, but the simplest solution to this would be to restart your machine and see if it reoccurs. If restarting is not an option immediately, then you could stop and start the service using the steps below.

1. Open Windows search or the Run prompt and type in: services.msc

2. Open the Services list and locate Outfox.

3. Click to highlight Outfox in the services list and choose the option to Stop the service.

4. Give it several seconds, then choose the option to Start the service.

5. Launch Outfox.

Let me know how that works for you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

desculpe-me não consegui resolver com esta explicação

outfox2.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@nettrevor Thank you for the screenshot. I emailed you directly so we can look into this further. If we can solve the problem, I will post the solution here so others know how to fix it.

--Bing Translate--

Obrigado para a captura de tela. Lhe enviei diretamente então podemos olhar para isso ainda mais. Se podemos resolver o problema, vou postar a solução aqui então outros sei como corrigi-lo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 5/11/2017 at 8:03 PM, Nick said:

Hi @tfc0y0te!

That error typically means the Outfox service failed to start and the user interface wasn't able to contact it. It is not common, but the simplest solution to this would be to restart your machine and see if it reoccurs. If restarting is not an option immediately, then you could stop and start the service using the steps below.

1. Open Windows search or the Run prompt and type in: services.msc

2. Open the Services list and locate Outfox.

3. Click to highlight Outfox in the services list and choose the option to Stop the service.

4. Give it several seconds, then choose the option to Start the service.

5. Launch Outfox.

Let me know how that works for you.

None of that worked for me. This is a desktop system running Windows 10 with the latest update. I've tried rebooting, restarting the app, everything you listed there, and still nothing.

 

But I got it to work on a laptop I have that also runs Windows 10, it just never engages. So far, this app is a bust for me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0


@tfc0y0te,

Thanks for trying that. Can you email your Outfox log files to us at support@getoutfox.com so we can investigate this matter further? You can typically locate the logs in %ProgramData%\Golden Frog and GmbH\Outfox\Outfox.log

Thanks for testing with us!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @alofokmusic_!

Have you attempted the steps provided by Nick earlier in this thread?  If not, please give them a try!

1. Open Windows search or the Run prompt and type in: services.msc

2. Open the Services list and locate Outfox.

3. Click to highlight Outfox in the services list and choose the option to Stop the service.

4. Give it several seconds, then choose the option to Start the service.

5. Launch Outfox.

If you're still experiencing this issue after trying these steps, please send an email to support@getoutfox.com with your Outfox log attached.  You can locate the log in %ProgramData%\Golden Frog and GmbH\Outfox\Outfox.log.

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Logan said:

Hello @alofokmusic_!

Have you attempted the steps provided by Nick earlier in this thread?  If not, please give them a try!

1. Open Windows search or the Run prompt and type in: services.msc

2. Open the Services list and locate Outfox.

3. Click to highlight Outfox in the services list and choose the option to Stop the service.

4. Give it several seconds, then choose the option to Start the service.

5. Launch Outfox.

If you're still experiencing this issue after trying these steps, please send an email to support@getoutfox.com with your Outfox log attached.  You can locate the log in %ProgramData%\Golden Frog and GmbH\Outfox\Outfox.log.

Thanks!

Hello again

I did what you told me but I get this


 

493cfa24ec514ed43db5d1ceab84fc00.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @alofokmusic_,

 

Per my post above, if you're still experiencing this issue after trying the steps we've provided, please send an email to support@getoutfox.com with your Outfox log attached.  You can locate the log in %ProgramData%\Golden Frog and GmbH\Outfox\Outfox.log.

 

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @nettrevor,

It appears we have an open ticket for you, I have reached back out via that email so we can investigate further.

+---+---+---+---+---+---+---+---+---+

Parece que temos um bilhete aberto para você, eu cheguei de volta através desse e-mail para que possamos investigar mais.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i was having the same error... and no fix are available in this forum :((

The first thing i noticed was the first time i tried installing the game... there's an instance that the installer was installing a Redistributetable   something but the install process failed... and i tried to run the installer again and poof it went through on the second time and that Redistribtutable did'nt popped up that 2nd attempt on installing! and after when trying to log-in same error occurs as on TS...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @ramispaul

Can you email your Outfox log files to us at support@getoutfox.com so we can investigate this matter further? You can typically locate the logs in %ProgramData%\Golden Frog and GmbH\Outfox\Outfox.log

We will be updating this thread with any fixes, as we are still investigating at this time. Thanks for your patience!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@tfc0y0te and @alofokmusic_ - I have reached out to you via email directly.

So far we have had a few more reports of this issue, but no log file to look into it further. If there's no log file generated on your systems, that's good information to know as well.

If you have an active Outfox ticket, please respond to it at your convenience. If anyone on this thread has managed to get the app working, please let me know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i got the same problem.  i tried to stop and then restart outfox service , the problem remains.

why you company issued this unstalbe app?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, roammer said:

i got the same problem.  i tried to stop and then restart outfox service , the problem remains.

why you company issued this unstalbe app?

@roammer -  I reached out to you via email directly. If anyone else is experiencing this issue, please contact support@getoutfox.com with your log file. https://www.getoutfox.com/support#how-do-i-find-my-log-file

It's helpful to work in email ticket for this problem so I can more efficiently track how many instances of this is occurring for beta testers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

this is my log file:

[2017-05-25 03:18:00,653 I] <14616> System starting up:
    Build arch: x64
    Build user: buildbot
    Build commit: c6a059e85770b38146746eaa98f93725609b6d79
    Build timestamp: 2017-05-01T16:20:31Z
    Current locale: C (numeric: C)

[2017-05-25 03:18:00,691 I] <14348> Checking if any IP to traceroute has been enqueued...
[2017-05-25 03:18:00,691 I] <14688> Checking for upgrades...
[2017-05-25 03:18:00,691 I] <14616> BugSplat initialized
[2017-05-25 03:18:00,693 I] <14688> Testing api server at 'api.nyc.gfpnet.com'
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616> Initial logging level 7
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616> Libwebsockets version: 2.1.0 datafoundry\doug@LP-3662-v2.0.0-177-g5fb3277
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616> IPV6 not compiled in
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616> libev support not compiled in
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616> libuv support compiled in and enabled
[2017-05-25 03:18:00,697 I] <14616>  Threads: 1 each 30000 fds
[2017-05-25 03:18:00,699 I] <14616>  Compiled with OpenSSL support
[2017-05-25 03:18:00,699 I] <14616>  SSL disabled: no LWS_SERVER_OPTION_DO_SSL_GLOBAL_INIT
[2017-05-25 03:18:00,699 I] <14616> Creating Vhost 'default' port 8640, 2 protocols, IPv6 off
[2017-05-25 03:18:00,699 I] <14616>    mounting file://F:/Outfox/resources/app/www to /
[2017-05-25 03:18:01,345 I] <14616>  Listening on port 8640
[2017-05-25 03:18:01,345 I] <14616>  mem: per-conn:          944 bytes + protocol rx buf
[2017-05-25 03:18:01,346 I] <14616>  canonical_hostname = mamamia
[2017-05-25 03:18:01,801 I] <14616>  Using foreign event loop...
[2017-05-25 03:18:01,805 I] <14616> Waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:18:01,812 I] <14600> lws_protocol_init
[2017-05-25 03:18:07,829 D] <14688> Received curl timeout response for <https://api.nyc.gfpnet.com/gaming/self> (7088 ms)
[2017-05-25 03:18:07,829 I] <14688> API server at api.nyc.gfpnet.com did not successfully reply to a /self/ api call
[2017-05-25 03:18:07,829 I] <14688> Testing api server at 'api.lax.gfpnet.com'
[2017-05-25 03:18:12,852 D] <14688> Received curl timeout response for <https://api.lax.gfpnet.com/gaming/self> (5010 ms)
[2017-05-25 03:18:12,852 I] <14688> API server at api.lax.gfpnet.com did not successfully reply to a /self/ api call
[2017-05-25 03:18:12,852 I] <14688> Testing api server at 'api.ams.gfpnet.com'
[2017-05-25 03:18:15,114 D] <14688> Received curl 200 response for <https://api.ams.gfpnet.com/gaming/self> (2260 ms)
[2017-05-25 03:18:15,114 I] <14688> Test passed. Server at 'api.ams.gfpnet.com' replied to /self api with response: '{
  "address": "103.251.64.164",
  "time": 1495653549.5829678
}
'
[2017-05-25 03:18:15,114 I] <14688> api.ams.gfpnet.com selected as API server to be used.
[2017-05-25 03:18:17,407 D] <14688> Received curl 200 response for <https://api.ams.gfpnet.com/gaming/upgrade/windows/latest> (2286 ms)
[2017-05-25 03:18:17,407 I] <14688> Upgrade information retrieved from API:
    Current version: 0.9.0.6
    Latest  version: 0.9.0.6
[2017-05-25 03:18:31,166 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:19:01,492 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:19:31,770 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:20:02,098 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:20:32,304 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:21:02,585 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:21:32,943 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:22:03,317 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:22:33,681 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:23:04,075 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:23:34,437 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:24:04,816 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:24:35,232 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:25:05,652 I] <14616> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:25:11,736 I] <14616> Unregistering all redirects
[2017-05-25 03:25:11,736 I] <14348> Checking if any IP to traceroute has been enqueued...
[2017-05-25 03:25:11,736 I] <14348> Traceroute service exiting...
[2017-05-25 03:25:11,736 I] <14688> Upgrade service exiting...
[2017-05-25 03:25:11,783 I] <14600> lws_context_destroy
[2017-05-25 03:25:12,017 I] <3216> Checking if any IP to traceroute has been enqueued...
[2017-05-25 03:25:12,017 I] <8152> Waiting for required services to be initialized
[2017-05-25 03:25:22,407 I] <5064> System starting up:
    Build arch: x64
    Build user: buildbot
    Build commit: c6a059e85770b38146746eaa98f93725609b6d79
    Build timestamp: 2017-05-01T16:20:31Z
    Current locale: C (numeric: C)

[2017-05-25 03:25:22,422 I] <6912> Checking if any IP to traceroute has been enqueued...
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <3196> Checking for upgrades...
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> BugSplat initialized
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <3196> Testing api server at 'api.nyc.gfpnet.com'
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> Initial logging level 7
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> Libwebsockets version: 2.1.0 datafoundry\doug@LP-3662-v2.0.0-177-g5fb3277
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> IPV6 not compiled in
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> libev support not compiled in
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> libuv support compiled in and enabled
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  Threads: 1 each 30000 fds
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  Compiled with OpenSSL support
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  SSL disabled: no LWS_SERVER_OPTION_DO_SSL_GLOBAL_INIT
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064> Creating Vhost 'default' port 8640, 2 protocols, IPv6 off
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>    mounting file://F:/Outfox/resources/app/www to /
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  Listening on port 8640
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  mem: per-conn:          944 bytes + protocol rx buf
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  canonical_hostname = mamamia
[2017-05-25 03:25:22,422 I] <5064>  Using foreign event loop...
[2017-05-25 03:25:22,438 I] <5064> Waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:25:22,453 I] <7792> lws_protocol_init
[2017-05-25 03:25:24,669 D] <3196> Received curl 200 response for <https://api.nyc.gfpnet.com/gaming/self> (2248 ms)
[2017-05-25 03:25:24,669 I] <3196> Test passed. Server at 'api.nyc.gfpnet.com' replied to /self api with response: '{
  "address": "103.251.64.164",
  "time": 1495653979.1864088
}
'
[2017-05-25 03:25:24,669 I] <3196> api.nyc.gfpnet.com selected as API server to be used.
[2017-05-25 03:25:26,697 D] <3196> Received curl 200 response for <https://api.nyc.gfpnet.com/gaming/upgrade/windows/latest> (2009 ms)
[2017-05-25 03:25:26,697 I] <3196> Upgrade information retrieved from API:
    Current version: 0.9.0.6
    Latest  version: 0.9.0.6
[2017-05-25 03:25:51,779 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:26:22,173 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:26:52,548 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:27:22,911 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:27:53,317 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:28:23,635 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:28:54,016 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:29:24,393 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:29:54,780 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:30:25,144 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:30:55,511 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:31:25,888 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:31:56,247 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:32:26,620 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:32:56,996 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:33:27,386 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:33:57,763 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:34:28,155 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:34:58,576 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:35:28,996 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:35:59,416 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:36:29,661 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:37:00,021 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:37:30,382 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:38:00,721 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:38:31,141 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:39:01,561 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:39:31,981 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:40:02,401 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:40:32,821 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:41:03,241 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:41:33,537 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:42:03,664 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:42:34,084 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:43:04,413 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:43:34,723 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:44:04,823 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:44:34,825 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:45:04,826 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:45:35,122 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:46:05,491 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:46:35,850 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:47:06,233 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:47:36,522 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:48:06,853 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:48:37,158 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:49:07,561 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:49:37,981 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:50:08,401 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:50:38,821 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:51:09,241 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:51:39,661 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:52:10,082 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:52:40,502 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:53:10,922 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:53:41,342 I] <5064> Still waiting for JWT ...
[2017-05-25 03:54:11,762 I] <5064> Still waiting for JWT ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks @roammer. I added it to your ticket. Our dev team is still looking into this issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

aqui funcionou mas não vi diferença no ping, quando estou a jogar league of legends

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now